Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

Pentru început, alege o stațiune în care vrei să te cazezi

Resort Fundata
Resort Moieciu
Pasul următor: alege o unitate de cazare

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort

Pentru câte persoane vrei să rezervi?

Ai la dispoziție unități de cazare din care să alegi

Alege tipul și numarul de camere dorite!

Înapoi: alege alt resort
Pasul următor: perioada și durata

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort
la , într-un grup de persoane

În ce perioadă să te așteptăm?

Înapoi: alege altă unitate de cazare
Pasul următor: date personale

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort
la , într-un grup de persoane , în perioada
Înapoi: alege altă perioada și durată
Trimite cererea de rezervare

-1°
5°  -6°
Joi
8°  -3°
Vineri
7°  -0°
Sâmbătă
8°  -1°
Duminică
10°  -4°
Luni
11°  -2°
Marți
13°  
Miercuri
Rezervă
acum

Noutăți Evenimente

Carpathian MTB Epic Race 2018

CARPATHIAN MTB EPIC este un concurs Mountainbike ce se va desfasura intre 16 si 19 august 2018, pe parcursul a 180 km intr-un peisaj natural deosebit prin unii dintre cei mai impresionanti munti din Romania.

CARPATHIAN MTB EPIC se va desfasura intre 16 si 19 august 2018

CARPATHIAN MTB EPIC este un concurs MTB pe etape de tip full-service care iti permite sa te focusezi doar pe competitie. Asadar, concentreaza-te si pedaleaza pe parcursul a 180 km intr-un peisaj natural deosebit si pe durata unei urcari de 8,100 de metri prin unii dintre cei mai impresionanti munti din Romania. Toate etapele iau startul si se termina in Race Village, la Cheile Gradistei – Resort Fundata.

Cursa 4-day EPIC include un Prolog si 3 etape de concurs. Prologul (joi, 16 august) reprezinta o cursa de tip XCT (cross-country time trial) al carei rezultate vor fi folosite pentru a determina ordinea concurentilor la linia de Start din prima etapa. Fiecare dintre etape va avea loc pe un traseu distinct: Etapa 1, vineri (17 august) – 60 km, cu diferenta de nivel de 2,700 m; Etapa 2, sambata (18 august) – 60 km, cu diferenta de nivel de 2,900 m; Etapa 3, duminica (19 august) – 60 km, cu diferenta de nivel 2,500 m

Incrierile in concus se fac prin adresa: http://carpathianmtb.ro/ro/cursa/inscrieri/

 

Comunicat de presa august 2018

Staruri ale ciclismului montan, legende internaționale, campioni europeni și naționali, dar și cicliști amatori pasionați de acest sport vor lua parte la cea de a 2-a ediție a Carpathian MTB Epic, în înercarea de a cuceri munții României! Competiția mountain bike multi-etapă, acreditată de UCI, va introduce participanții în regiunea sălbatică din Carpații Meridionali și în atmosfera sportivă energizantă din complexul Cheile Grădiștei – Fundata.

Prima cursă multi-etapă din România înregistrată în calendarul Uniunii Cicliste Internaționale (UCI), la categoria S2, se va desfășura în perioada 16-19 August la Cheile Grădiștei – Fundata, un complex de nivel Olimpic situat în “Alpii” Transilvaniei, respectiv în județul Brașov.

Mulți cicliști celebri și pasionați, de la campioni Europeni până la cei de nivel mondial, din 25 de țări, vor concura în cursa 4-day EPIC. Echipa MPG România este încântată să ureze bun venit Ambasadorilor de eveniment: Ariane Lüthi, care a cucerit podiumurile la unele dintre cele mai grele concursuri de mountain bike din lume, precum Absa Cape Epic la care a fost de 5 ori campioană; Frans Claes, numărul 1 în clasamentul UCI World Series Marathon 2017; și Vitor Gamito, atlet olimpic, câștigătorul Turului MTB al Portugaliei și Ambasador GoldNutrition.

Competiția se anunță a fi și mai strânsă la cea de a doua ediție a sa, printre campionii internaționali și naționali aflându-se: Janka Keseg Števková (Slovacia), câștigătoarea primei ediții a Carpathian MTB Epic, Márton Blazsó (Ungaria), care a ocupat locul 3 anul trecut în cursa 4-day EPIC din cadrul acestui concurs, Hans Comyn, Ambasador de eveniment (Belgia), Gustav Larsson (Suedia), câștigător a două medalii de argint la Jocurile Olimpice din Beijing în 2008 și la Campionatele mondiale în 2009, Lejla Tanovid și Ivan Širid (Bosnia și Herțegovina), Peeter Pruus (Estonia), Katazina Sosna (Lituania), Riccardo Chiarini (Italia), Cory Wallace (Canada), Jovana Crnogorac (Serbia), Celina Carpinteiro (Portugalia), Andrea Juhásová și Martin Haring (Slovacia), Ramses Bekkenk (Olanda), Veronika Cseh, Andras Parti și Regina Schmidel (Ungaria), Frédéric Gombert (Franța), Miguel Angel Garcia Marti (Spania), deținător al titlului de campion european  București – 12 August 2018 la Ultramaraton MTB – Master 50, Pirmin Eisenbarth, Daniel Gathof, Jakob Hartmann și Pirmin Sigel (Germania), Wolfgang Krenn (Austria) etc. Printre cicliștii Elite din România care au acceptat provocarea competitorilor străini se numără: Lucian Logigan, Alexandru Stancu, Bogdan Duca, Marius Stancu, Attila Malnasi, Ede Molnar, Daniel Bostan, Raul Sînza, Roberto Burța, Tudor Oprea, Robert Dobai Joltvinschi și Paul-Sebastian Muntean.

Carpathian MTB Epic 2018 este deschis tuturor iubitorilor de MTB din țară și de peste hotare, atât profesioniști cât și amatori, oferind 2 variante de concurs:

  • 4-day EPIC include un Prolog și 3 etape zilnice de competiție. Prologul, care va avea loc joi, 16 august, este o cursă în format XCT, pe un traseu de 11 kilometri. Cele 3 etape, organizate în perioada 17-19 august 2018, sunt în format XCM (Cross-country Marathon) și se desfășoară pe câte un traseu distinct de concurs, pe o distanță de 60 km fiecare, având plecarea și sosirea la Cheile Grădiștei – Fundata. Totalul diferenței de nivel acumulate în urcare, pe durata celor trei etape, este de 8.500 m.
     
  • 1-day Challenge are loc pe 19 august a.c. și, ca noutate față de prima ediție, propune un traseu mai scurt, de numai 40 km, special realizat pentru a oferi riderilor amatori, care nu au atins încă un nivel de pregătire necesar pentru cursa 4-day EPIC, ocazia unei experiențe MTB autentice în cadrul unui concurs internațional de top.

Toate detaliile despre concurs se regăsesc pe pagina oficială www.carpathianmtb.ro

Noutăți g 0Noutăți g 1Noutăți g 2Noutăți g 3Noutăți g 4Noutăți g 5Noutăți g 6Noutăți g 7

vezi și alte Noutăți

Evenimente

Oferta de Paste Resort Cheile Gradistei Fundata

Aprilie 2020

icon
Vezi detalii

Evenimente

Oferta de Paste Resort Cheile Gradistei Moieciu

Aprilie 2020

Oferta de Paste Resort Cheile Gradistei Moieciu
Vezi detalii

Evenimente

DHL Carpathian Marathon: start inscrieri

DHL Carpathian Marathon: start inscrieri
Vezi detalii

Evenimente

Iarna 2020 vă așteaptă la distracție!

Vorbim zilnic cu ea și vă așteaptă să ne vizitați!

Cheile Gradistei stațiune de schi și distracție
Vezi detalii

Evenimente

DHL Carpathian Marathon - Alergare montană pură

A X-a ediţie DHL Carpathian Marathon aduce o atmosferă familiară şi oferă un traseu realizat în inima uneia dintre ultimele regiuni sălbatice din Europa - munţii Carpaţi.

DHL Carpathian Marathon
Vezi detalii

Evenimente

Carpathian MTB Epic 2019

Concursul de mountainbike "Carpathian MTB Epic" se va desfasura intre 1 si 4 august 2019

Carpathian MTB Epic 2019
Vezi detalii

Evenimente

Întâlnirea națională a posesorilor și pasionaților de mașini electrice din România

În perioada 10-12 mai la Complexul Cheile Grădiştei din Moieciu

Masinile viitorului
Vezi detalii

Evenimente

Campionatul Național de Viteză în Coastă

În weekendul 18 - 19 Mai 2019, pe drumul pitoresc care duce la complexul turistic Cheile Grădiștei va răsuna zgomotul celor mai puternice motoare din România

Campionatul Național de Viteză în Coastă
Vezi detalii

Evenimente

Campionatele Europene de Winter Triathlon 22-24 februarie 2019

La triatlonul de iarnă organizat de Federația Română de Triatlon sunt așteptați să concureze 200 de sportivi din 15 țări, între 22 și 24 februarie 2019 la Cheile Grădiștei Fundata.

Campionatelor Europene de Winter Triathlon 2019
Vezi detalii

Evenimente

Sunteţi invitaţi la distracţie!

Sporturi de iarnă și relaxare la munte, în complexurile turistice Cheile Grădiștei Moieciu și Fundata

Ski la Bran Cheile Gradistei
Vezi detalii

Evenimente

Wellness Camp Cheile Grădiștei - Tabără Fitness la munte

Când zen-ul de la yoga nu e de ajuns, vino într-o tabără de fitness la munte. Sport. Wellness. Sănătate. Începe o nouă ediție Wellness Camp la Cheile Grădiștei!

 

wellness-camp-cheile-gradistei
Vezi detalii

Evenimente

Plănuiești o vacanță la munte? Alege Cheile Grădiștei pentru sezonul de toamnă!

Vacanța la munte în sezonul de toamnă este petrecută cum se cuvine la Cheile Grădiștei. Peisajele de poveste te vor cuceri 

vacanța la munte toamna la cheile grădiștei
Vezi detalii

Evenimente

O idee de nuntă altfel: nunta la munte

O idee de nuntă altfel este nunta la munte! La Cheile Grădiștei, aventura se împletește cu tradiția, pentru cea mai frumoasă zi și dragă amintire. Într-un peisaj de basm, mirii și invitații sărbătoresc cum se cuvine

nunta la munte nunta altfel
Vezi detalii

Evenimente

Escapadă la Hotel Bucegi din Cheile Grădiștei

Profită de weekend pentru a-ți crea cele mai relaxante momente la Hotel Bucegi Cheile Grădiștei!

Hotel Bucegi Cheile Grădiștei
Vezi detalii
Află primul ce e nou
Trimite
Copyright © 2017 Cheile Grădiștei. Toate drepturile rezervate.