Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

Pentru început, alege o stațiune în care vrei să te cazezi

Resort Fundata
Resort Moieciu
Pasul următor: alege o unitate de cazare

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort

Pentru câte persoane vrei să rezervi?

Ai la dispoziție unități de cazare din care să alegi

Alege tipul și numarul de camere dorite!

Înapoi: alege alt resort
Pasul următor: perioada și durata

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort
la , într-un grup de persoane

În ce perioadă să te așteptăm?

Înapoi: alege altă unitate de cazare
Pasul următor: date personale

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort
la , într-un grup de persoane , în perioada
Înapoi: alege altă perioada și durată
Trimite cererea de rezervare


9°  
Duminică
11°  -1°
Luni
12°  -1°
Marți
13°  
Miercuri
16°  
Joi
17°  
Vineri
19°  
Sâmbătă
Rezervă
acum

Noutăți Evenimente

O idee de nuntă altfel: nunta la munte

O idee de nuntă altfel este nunta la munte! La Cheile Grădiștei, aventura se împletește cu tradiția, pentru cea mai frumoasă zi și dragă amintire. Într-un peisaj de basm, mirii și invitații sărbătoresc cum se cuvine

Huse albe cu roșu, verde și auriu. Somon cu funde albe. Sau verzi cu fundă albă. Un peisaj etern, veșnic frumos, și o atmosferă deosebită într-un cadru primitor. Toate aceste detalii fac diferența atunci când vorbim despre o nuntă ca în povești, așa cum toți mirii își doresc. Dar ce opțiuni există atât pentru cuplurile clasice, cât și pentru cele care visează la o nuntă cu totul și cu totul originală? Nunta la munte este o idee pentru o nuntă altfel: elegantă, dar și rustică; modernă, dar și cu elemente tradiționale, totul într-un cadru natural, care nu își pierde niciodată magia.

Bonus: nunta poate dura, ca-n povești, trei zile și trei nopți! Începe weekendul la munte, cu o cununie religioasă și continuă cu o petrecere fabuloasă, care să îți îmbogățească sertarul cu amintiri frumoase și clipe de sinceră bucurie!

La complexul Cheile Grădiștei, ce include două stațiuni îndrăgite - Fundata și Moieciu, nunta voastră se va desfășura într-un decor superb, ideal pentru orice eveniment de familie, de la nunți, la botezuri.

Pentru o nuntă pe sufletul vostru, alege Cheile Grădiștei: locul unde se creează experiențe alese pentru oaspeții sosiți. Atât amatorii de adrenalină și distracție, cât și firile mai serioase se simt în largul lor la Cheile Grădiștei, căci aici se găsesc propuneri și variante pentru toate gusturile.

Așadar, sunteți așteptați!

 

Idei de nuntă altfel

De la furatul miresei și până la ședința foto, la Cheile Grădiștei găsești un loc fertil pentru a pune în practică cele mai năstrușnice idei de nuntă altfel!

În resort găsiți mai multe activități speciale ce pot fi făcute în familie. Tiroliana în tandem are 500 de metri lungime, iar acest traseu poate fi parcurs de 4 persoane deodată. Dacă erați în pană de idei pentru o nuntă altfel, iată o sugestie: mirii și nașii pot opta pentru o ședință foto neconvențională la o tură cu tiroliana!

Tot aici se practică excursii off-road 4X4 - iar cei aventuroși pot pune la cale furatul miresei așa cum nu s-a mai făcut până acum. În cadrul unei astfel de excursii, într-o mașină pot merge 4 persoane. Mașina poate fi condusă de un șofer al complexului sau de cei doritori, iar turul se face cu insoțitor cu o altă mașină și asistență tehnică. Rezervați în prealabil acest serviciu pentru nunta voastră și pregătiți-vă de cea mai distractivă aventură!

Pentru cei care nu sunt amatori de senzații tari, peisajul superb, cu munții Bucegi și munții Piatra Craiului de jur împrejur este decorul ideal pentru nunta voastră ca-n povești. Imortalizează momentul nunții într-un cadru mirific, clasic și etern: în inima naturii. În plus, la Cheile Grădiștei se poate organiza, la cerere, și un foc de artificii - pentru fotografii și momente superbe.

Dacă nunta la munte pe care v-o propuneți implică o listă lungă de invitați, Sala Sporturilor din Cheile Grădiștei Fundata poate găzdui până la 700 de persoane, fiind un loc cum se putea mai potrivit pentru orice nuntă la munte cu mulți invitați gata de sărbătoare. Nu trebuie să vă faceți griji, căci decorațiunile, mobilierul de nuntă, vesela, suportul de flori, dar și husele pentru scaune vin din partea casei și vor crea o atmosferă minunată pentru toți cei prezenți.

 

Nunta la munte în număr restrâns

La Centrul de evenimente din Moeciu, două săli cu capacitate de 350 de locuri și de 150 de locuri sunt destinate pentru nunți la munte într-un cadru mai restrâns. Grație experienței dobândite în timp, personalul de nuntă de aici este specializat să îi servească și pe cei mai pretențioși invitați. De la întâmpinarea cu șampanie, la feluritele gustări și delicioasele mâncăruri românești, nunta la munte - cu un aer rustic și o doză de inedit - va fi cu siguranță momentul anului pentru toți invitații voștri.

Multiplele variante de meniu pentru nunta la munte vor încânta gusturile și vor garanta faptul că la nunta voastră, toată lumea se va simți bine și va petrece cu poftă. Alegeți meniul care vă place și veți primi o cameră gratuită pentru voi doi în noaptea nunții!

Mâncarea aleasă, avantajele și opțiunile de alegere, decorul natural, aerul curat și liniștea din jur fac ca nunta la munte să pară desprinsă din basme. La Cheile Grădiștei, feeria se împletește cu aventura și creează cel mai reușite evenimente de familie. Contactați-ne pentru planificarea celor mai speciale evenimente din viața voastră! 

nunta altfel

vezi și alte Noutăți

Evenimente

Oferta de Paste Resort Cheile Gradistei Fundata

Aprilie 2020

icon
Vezi detalii

Evenimente

Oferta de Paste Resort Cheile Gradistei Moieciu

Aprilie 2020

Oferta de Paste Resort Cheile Gradistei Moieciu
Vezi detalii

Evenimente

DHL Carpathian Marathon: start inscrieri

DHL Carpathian Marathon: start inscrieri
Vezi detalii

Evenimente

Iarna 2020 vă așteaptă la distracție!

Vorbim zilnic cu ea și vă așteaptă să ne vizitați!

Cheile Gradistei stațiune de schi și distracție
Vezi detalii

Evenimente

DHL Carpathian Marathon - Alergare montană pură

A X-a ediţie DHL Carpathian Marathon aduce o atmosferă familiară şi oferă un traseu realizat în inima uneia dintre ultimele regiuni sălbatice din Europa - munţii Carpaţi.

DHL Carpathian Marathon
Vezi detalii

Evenimente

Carpathian MTB Epic 2019

Concursul de mountainbike "Carpathian MTB Epic" se va desfasura intre 1 si 4 august 2019

Carpathian MTB Epic 2019
Vezi detalii

Evenimente

Întâlnirea națională a posesorilor și pasionaților de mașini electrice din România

În perioada 10-12 mai la Complexul Cheile Grădiştei din Moieciu

Masinile viitorului
Vezi detalii

Evenimente

Campionatul Național de Viteză în Coastă

În weekendul 18 - 19 Mai 2019, pe drumul pitoresc care duce la complexul turistic Cheile Grădiștei va răsuna zgomotul celor mai puternice motoare din România

Campionatul Național de Viteză în Coastă
Vezi detalii

Evenimente

Campionatele Europene de Winter Triathlon 22-24 februarie 2019

La triatlonul de iarnă organizat de Federația Română de Triatlon sunt așteptați să concureze 200 de sportivi din 15 țări, între 22 și 24 februarie 2019 la Cheile Grădiștei Fundata.

Campionatelor Europene de Winter Triathlon 2019
Vezi detalii

Evenimente

Sunteţi invitaţi la distracţie!

Sporturi de iarnă și relaxare la munte, în complexurile turistice Cheile Grădiștei Moieciu și Fundata

Ski la Bran Cheile Gradistei
Vezi detalii

Evenimente

Carpathian MTB Epic Race 2018

CARPATHIAN MTB EPIC este un concurs Mountainbike ce se va desfasura intre 16 si 19 august 2018, pe parcursul a 180 km intr-un peisaj natural deosebit prin unii dintre cei mai impresionanti munti din Romania.

Carpathian MTB Epic Race 2018
Vezi detalii

Evenimente

Wellness Camp Cheile Grădiștei - Tabără Fitness la munte

Când zen-ul de la yoga nu e de ajuns, vino într-o tabără de fitness la munte. Sport. Wellness. Sănătate. Începe o nouă ediție Wellness Camp la Cheile Grădiștei!

 

wellness-camp-cheile-gradistei
Vezi detalii

Evenimente

Plănuiești o vacanță la munte? Alege Cheile Grădiștei pentru sezonul de toamnă!

Vacanța la munte în sezonul de toamnă este petrecută cum se cuvine la Cheile Grădiștei. Peisajele de poveste te vor cuceri 

vacanța la munte toamna la cheile grădiștei
Vezi detalii

Evenimente

Escapadă la Hotel Bucegi din Cheile Grădiștei

Profită de weekend pentru a-ți crea cele mai relaxante momente la Hotel Bucegi Cheile Grădiștei!

Hotel Bucegi Cheile Grădiștei
Vezi detalii
Află primul ce e nou
Trimite
Copyright © 2017 Cheile Grădiștei. Toate drepturile rezervate.