Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

Pentru început, alege o stațiune în care vrei să te cazezi

Resort Fundata
Resort Moieciu
Pasul următor: alege o unitate de cazare

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort

Pentru câte persoane vrei să rezervi?

Ai la dispoziție unități de cazare din care să alegi

Alege tipul și numarul de camere dorite!

Înapoi: alege alt resort
Pasul următor: perioada și durata

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort
la , într-un grup de persoane

În ce perioadă să te așteptăm?

Înapoi: alege altă unitate de cazare
Pasul următor: date personale

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort
la , într-un grup de persoane , în perioada
Înapoi: alege altă perioada și durată
Trimite cererea de rezervare


9°  
Duminică
11°  -1°
Luni
12°  -1°
Marți
13°  
Miercuri
16°  
Joi
17°  
Vineri
19°  
Sâmbătă
Rezervă
acum

Noutăți Evenimente

Plănuiești o vacanță la munte? Alege Cheile Grădiștei pentru sezonul de toamnă!

Vacanța la munte în sezonul de toamnă este petrecută cum se cuvine la Cheile Grădiștei. Peisajele de poveste te vor cuceri 

Culorile toamnei sunt printre cele mai frumoase ale întregului an, creând peisaje superbe, pe care nu ne mai săturăm să le privim. Complexul turistic Cheile Grădiștei se află pe un platou la 1300 metri altitudine, iar cadrul natural în care se află oferă peisaje incredibile, locuri de plimbare și relaxare, și un loc perfect unde să îți petreci vacanța la munte în acest anotimp. 

Vacanța la munte pe timp de toamnă

 

Atât sportul, cât și relaxarea se îmbină perfect într-o vacanță la munte care îți va regenera atât trupul, cât și spiritul. Aerul răcoros și lumina blândă a soarelui de toamnă fac parte dintr-un peisaj ideal pentru mișcarea în aer liber. O serie de activități stă la dispoziția oricui vrea să petreacă un weekend sănătos, în mijlocul naturii:

 

Fa o drumetie

Drumețiile sau excursiile montane îți dezvăluie frumusețile naturale, iar culorile toamnei fac din vacanța ta la munte o amintire pe care îți vei dori să o repeți weekend de weekend. Respiră cu nesaț aerul curat. Ascultă sunetul muntelui și clătește-ți privirea cu cele mai frumoase nuanțe de ocru și verde, pe care numai pădurea ți le poate oferi. Optează pentru drumeții montane, ideale pentru familii și redescoperă frumusețea acestui anotimp!  De la complexul Cheile Grădiștei poți ajunge cu ușurință la Cascadele Chișătoare, o rezervație bio geologică aflată pe drumul ce unește Moeciu de Jos cu Moeciu de Sus, sau la Peștera Dâmbovicioarei, în sudul munților Piatra Craiului. Drumul de la Cheile Grădiștei până la Chișătoarea are puțin peste un kilometru, deci nu trebuie ratată oportunitatea de a vizita cascadele!

 

Mergi cu bicicleta

Trasee de mountain bike, pentru cicliștii pasionați. Mersul pe bicicletă nu se uită niciodată, iar mersul pe bicicletă în natură nu se compară cu nimic. Cei care merg cu bicicleta prin orașul aglomerat și zgomotos vor recunoaște imediat diferența majoră dintre ciclismul practicat în oraș, și cel încercat în natură, pe un traseu montan. Dacă ești pasionat de mersul cu bicicleta, musai trebuie să îți aduci - sau să închiriezi - un mountain bike cu care să te bucuri de libertatea de mișcare în aer liber.  La Cheile Grădiștei Fundata se pot închiria MTB-uri TREK atât pentru adulți, cât și pentru copii, dar și biciclete electrice, downhill sau cross country.

 

Aventura și adrenalină

Parc Aventura de la Cheile Grădiștei Fundata este locul ideal pentru o vacanță la munte alături de familie sau prieteni. Cei dornici de adrenalină pot încerca traseul de 400 m cu tiroliana sau jocuri de alpinism la înălțime. Dacă vremea nu este prielnică, găsești panou de escaladă indoor de 6 metri, și un instructor specializat.

După o serie de activități solicitante, pofta de mâncare te poartă către restaurantele stațiunii. În vacanță la munte, e timp berechet să stăm la povești lungi și la mese cu bucate alese. Gustă un meniu local bogat la Restaurant Fundata, cu o panoramă uluitoare asupra Munților Bucegi și Piatra Craiului: bulz, pastramă de oaie la grătar, ciorbă de văcuță, pește cu legume, deserturi delicioase. Dacă îți dorești ca vacanța la munte petrecută în complexul Cheile Grădiștei să vină și cu surprize culinare deosebite, la Restaurant Moieciu te așteaptă un meniu bazat pe rețete tradiționale, ca: platou vânătoresc îmbelșugat, balmeș și bulz ca pe vremea bunicii, tocana de vițel la ceaun, pomana porcului savuroasă, papanași pufoși cu smântână și dulceață. Aceste preparate sunt doar o parte din mâncărurile pe care le poți savura în decorul rustic al restaurantului Moieciu. Aici, un râu de munte trece chiar prin mijlocul restaurantului, spre plăcuta surprindere a tuturor celor care ne trec pragul.


 

Evadează din cotidian la Cheile Grădiștei

 

La complexul Cheile Grădiștei, găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți reîncărca bateriile. Într-un peisaj de poveste, scapi de poluarea orașului și respiri cu nesaț aer curat și răcoros. În liniștea muntelui, uiți de vacarmul de pe străzi și bulevarde, și te deconectezi de la viața cotidiană. În camerele confortabile te vei putea odihni zdravăn înainte să pornești în aventurile în aer liber. Pofta de mișcare și distracție este potolită cu o serie de activități memorabile, pe care voiai să le încerci de mult. Iar meniul ales te va încărca din plin cu energia de care ai nevoie să poți explora acest colț de natură.

Evenimentele speciale, precum nunți sau botezuri, dar și teambuildinguri, conferințe sau workshopuri pot fi organizate aici, departe de agitația orașului. Este locul idea pentru toți cei care plănuiesc o evadare la munte.

Rezervă acum, iar noi ne pregătim să te întâmpinăm cum se cuvine!

 

vezi și alte Noutăți

Evenimente

Oferta de Paste Resort Cheile Gradistei Fundata

Aprilie 2020

icon
Vezi detalii

Evenimente

Oferta de Paste Resort Cheile Gradistei Moieciu

Aprilie 2020

Oferta de Paste Resort Cheile Gradistei Moieciu
Vezi detalii

Evenimente

DHL Carpathian Marathon: start inscrieri

DHL Carpathian Marathon: start inscrieri
Vezi detalii

Evenimente

Iarna 2020 vă așteaptă la distracție!

Vorbim zilnic cu ea și vă așteaptă să ne vizitați!

Cheile Gradistei stațiune de schi și distracție
Vezi detalii

Evenimente

DHL Carpathian Marathon - Alergare montană pură

A X-a ediţie DHL Carpathian Marathon aduce o atmosferă familiară şi oferă un traseu realizat în inima uneia dintre ultimele regiuni sălbatice din Europa - munţii Carpaţi.

DHL Carpathian Marathon
Vezi detalii

Evenimente

Carpathian MTB Epic 2019

Concursul de mountainbike "Carpathian MTB Epic" se va desfasura intre 1 si 4 august 2019

Carpathian MTB Epic 2019
Vezi detalii

Evenimente

Întâlnirea națională a posesorilor și pasionaților de mașini electrice din România

În perioada 10-12 mai la Complexul Cheile Grădiştei din Moieciu

Masinile viitorului
Vezi detalii

Evenimente

Campionatul Național de Viteză în Coastă

În weekendul 18 - 19 Mai 2019, pe drumul pitoresc care duce la complexul turistic Cheile Grădiștei va răsuna zgomotul celor mai puternice motoare din România

Campionatul Național de Viteză în Coastă
Vezi detalii

Evenimente

Campionatele Europene de Winter Triathlon 22-24 februarie 2019

La triatlonul de iarnă organizat de Federația Română de Triatlon sunt așteptați să concureze 200 de sportivi din 15 țări, între 22 și 24 februarie 2019 la Cheile Grădiștei Fundata.

Campionatelor Europene de Winter Triathlon 2019
Vezi detalii

Evenimente

Sunteţi invitaţi la distracţie!

Sporturi de iarnă și relaxare la munte, în complexurile turistice Cheile Grădiștei Moieciu și Fundata

Ski la Bran Cheile Gradistei
Vezi detalii

Evenimente

Carpathian MTB Epic Race 2018

CARPATHIAN MTB EPIC este un concurs Mountainbike ce se va desfasura intre 16 si 19 august 2018, pe parcursul a 180 km intr-un peisaj natural deosebit prin unii dintre cei mai impresionanti munti din Romania.

Carpathian MTB Epic Race 2018
Vezi detalii

Evenimente

Wellness Camp Cheile Grădiștei - Tabără Fitness la munte

Când zen-ul de la yoga nu e de ajuns, vino într-o tabără de fitness la munte. Sport. Wellness. Sănătate. Începe o nouă ediție Wellness Camp la Cheile Grădiștei!

 

wellness-camp-cheile-gradistei
Vezi detalii

Evenimente

O idee de nuntă altfel: nunta la munte

O idee de nuntă altfel este nunta la munte! La Cheile Grădiștei, aventura se împletește cu tradiția, pentru cea mai frumoasă zi și dragă amintire. Într-un peisaj de basm, mirii și invitații sărbătoresc cum se cuvine

nunta la munte nunta altfel
Vezi detalii

Evenimente

Escapadă la Hotel Bucegi din Cheile Grădiștei

Profită de weekend pentru a-ți crea cele mai relaxante momente la Hotel Bucegi Cheile Grădiștei!

Hotel Bucegi Cheile Grădiștei
Vezi detalii
Află primul ce e nou
Trimite
Copyright © 2017 Cheile Grădiștei. Toate drepturile rezervate.