Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

Pentru început, alege o stațiune în care vrei să te cazezi

Resort Fundata
Resort Moieciu
Pasul următor: alege o unitate de cazare

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort

Pentru câte persoane vrei să rezervi?

Ai la dispoziție unități de cazare din care să alegi

Alege tipul și numarul de camere dorite!

Înapoi: alege alt resort
Pasul următor: perioada și durata

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort
la , într-un grup de persoane

În ce perioadă să te așteptăm?

Înapoi: alege altă unitate de cazare
Pasul următor: date personale

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort
la , într-un grup de persoane , în perioada
Înapoi: alege altă perioada și durată
Trimite cererea de rezervare

-1°
3°  
Vineri
6°  
Sâmbătă
6°  -1°
Duminică
10°  
Luni
12°  
Marți
13°  
Miercuri
12°  
Joi
Rezervă
acum

Oferte Oferte și promoții

Top 5 activități recomandate pentru un team building-ul tău la Cheile Grădiștei

Activitățile de team building sunt mai distractive atunci când se desfășoară într-un resort modern, situat chiar în mijlocul naturii.

Se spune că toamna se numără bobocii, însă la Cheile Grădiștei se numără activități de team building care revigorează echipele. Într-o locație superbă și cu o echipă de organizatori profesioniști, team buildingurile desfășurate la Cheile Grădiștei creează momente memorabile care se vor păstra multă vreme de acum încolo. Descoperă ce activități de team building poți alege la Cheile Grădiștei, un loc de poveste, aventură și relaxare:

 

Top activități de team building la Cheile Grădiștei

 

1. Parc Aventura

De la cățărări în copaci, trasee amuzante și surprize care vor însufleți întreaga echipă,  Parc Aventura este printre cele mai populare activități de team building de la Cheile Grădiștei.

 

2. Tiroliana în tandem

Situată la 50 de metri înălțime, tiroliana are 500 de metri plini de aventură și suspans, garantând o experiență memorabilă, plină de adrenalină. Traseul poate fi parcurs de 4 persoane deodată. Nu mai aștepta, planifică acum un team building legendar, la resort Fundata. Încearcă tiroliana în tandem, ieși din zona de confort și plutește deasupra unui peisaj de poveste.

 

3. Drumeții montane

Excursiile sunt printre cele mai distractive activități de team building - cumva, parcă amintesc tuturor de excursiile din școală. De la complexul Cheile Grădiștei, ajungi cu ușurință la Cheile Moeciului, sau la Castelul Peleș, Muntii Bucegi, Parcul Național Cozia, Cascada La Chișătoarea, Rezervația Naturala Arpasel.

Echilibrează-te: respiră adânc aerul curat de munte, ascultă sunetul pădurii și al pașilor tăi în timp ce parcurgi traseul, bucură-te de liniștea munților și de priveliștea nemaipomenită. Un cer liber, un orizont în care nu se observă blocuri sau panouri publicitare și nu există nici alte elemente care să îți aducă aminte de agitația orașului. Aici te simți liber și autentic. Bucură-te de drumețiile montane, una dintre cele mai revigorante activități de team building.

 

4.   Relaxare la spa

Atât colegele, cât și colegii merită din plin să se răsfețe la spa! La Cheile Grădiștei, ai de ales dintre două centre de spa și wellness care să vă relaxeze complet. Băi în piscina cu apă încălzită, cromoterapie în jacuzzi, masaje cu pietre calde. Toate aceste facilități ajută la destinderea trupului și a minții, pregătindu-i pe toți pentru o nouă zi plină cu activități de team building palpitante.

 

5. Activități de team building indoor

 

Pentru că vremea nu este întotdeauna prielnică mișcării în aer liber, în cadrul resortului Cheile Grădiștei vei găsi săli de sport potrivite pentru activități de team building indoor: Sala Sporturilor și Baza de Biatlon. De asemenea, există în cadrul resortului Cheile Grădiștei Fundata, ca parte a bazei sportive, o sală cu pardoseală din tartan ce dispune și de un panou de cățărare dar și de oglinzi pentru practicarea sporturilor precum dans sportiv, zumba etc. Din baza sportivă mai fac parte și două săli de fitness complet utilate, pentru cei care nu vor să renunțe la rutina lor de fitness.

În această bază sportivă s-au desfășurat în anii trecuți evenimente sportive și sociale naționale și internaționale majore.

Tot aici, găsești și săli de evenimente ideale pentru workshopuri și conferințe. 13 săli cu aranjament stil teatru, dintre care 12 sunt dotate cu ecran de proiecție, pot găzdui evenimente de mici (25 locuri) sau mari dimensiuni (până la 1000 locuri). Indiferent de amploarea evenimentului tău, la Cheile Grădiștei vei găsi o sală potrivită!

Cheile Grădiștei este destinația potrivită atât pentru vacanțe superbe, cât și pentru evenimente business de succes. Cere o ofertă și vino cât de curând la noi, în inima naturii! Rezervă acum cazare pentru team buildingul tău la Cheile Grădiștei!

 

activități team building

vezi și alte Oferte

Află primul ce e nou
Trimite
Copyright © 2017 Cheile Grădiștei. Toate drepturile rezervate.